Selecteer een pagina

5 februari 2024

BoerenBanners van de Eemvallei

De Banners van de Boeren

De eerste 10 van de 14 boerenbanners zijn hieronder te bewonderen. Elk van deze banners vertelt een uniek verhaal. Ze geven inzicht in de motto’s van de boeren, hun werkmethoden, het beheer van hun land en de waarde van familietradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. Neem een moment om de banners te bekijken en leer onze boeren beter kennen.

Waarom zijn deze Boerenbanners belangrijk?

Deze banners benadrukken een cruciale vraag: “Als je de boeren kwijtraakt, wat krijg je dan terug?” Het is een uitnodiging om na te denken over de onmisbare rol van boeren in onze voedselvoorziening en landschapsbeheer. Door hun verhalen te delen, hopen we een nieuwe waardering en trots voor onze boeren te kweken.

Onderweg naar hun Boerenboom en Boerenplan

Na de boerenbanners introduceren we binnenkort de ‘boerenbomen’. Dit onderdeel zal onze visie voor de toekomst van de landbouw verder verkennen en laten zien welke richting onze boeren op willen met hun innovatieve en duurzame praktijken. Afsluitend presenteren we het boerenplan, waarin onze boeren hun doelstellingen voor het komende jaar uiteenzetten. Dit plan benadrukt de initiatieven en projecten die ze willen realiseren om hun bedrijven en onze gemeenschap te versterken.

Volg ons voor meer updates over dit inspirerende project.

word één van ONS

Volg ons op socials, meld je aan voor de nieuwsbrief, daarmee maak je de beweging direct sterker en steun je onze missie om boeren toekomstperspectief te geven en de burger eerlijk eten.  

Adres

Bisschopsweg 7
3752 LK
Bunschoten-Spakenburg

Email

contact@onsvoedsellandschap.nl

Dit project wordt mogelijk gemaakt door het

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland